Felhasználók blogjai

3193207
Szia vagy sziasztok ismerkedni szeretnék csak és kizárólag Magyarországi és azon belül Pest megyei hölgyel Bármi lehet alapon! Nincsenek nagy elvárásaim.Rólam annyit hogy túlságossan is őszinte pasi vagyok ami a szívemen a számon ezért sokan nem kedvelnek :)
3193207 Március 14 '23, 21:26 · Értékelés: 5 · Címkék: pest
Bernadett
Sziasztok!


Egy kicsit magamról: 43 éves vagyok, Budapesten élek, oothonápolóként ( súlyosan beteg édesanyám látom el 4. éve ). Sajnos nem lesz már sokáig velem, így mostanában sokat gondolkodtam azon mi lesz utána?! Az elmúlt 4 év alatt olyan mély érzelmekket éltem meg pozitívként a feltétel nélküli törödés, a pozitív gondolkodás, a hála, önzetlenség ...., negativumként a saját akarat elhanyagolása, a szabadság hiánya, a bezártság ( kicsit klausztrofóbiás lettem ).

Mi lesz anyu nélkül? Lesz egy nagy űr, de lesz szabadság is. 

Nagyyon kiváncsi természetem van. Egyszerre érdekel az NFL és a kertészkedés, utazás szinte bárhova ( inkább hűvösebb Északi égtájak felé ) és olvasni ( írni egy könyvet ). Imádok nyelveket tanulni. Magyar az anyanyelvem, elég jól beszélek angolul, tanulok norvégul, de szeretném a jelbeszédet is megtanulni...és még sok mást. El fogok költözni Magyarországról, ez biztos, jó eséllyel Norvégiába. Ott lesz a nyugalom, ott fogok dolgozni, rászorulókat fogoksegíteni, írni ( már készül egy regényem! ) horgászni, túrázni, biciklizni...! De NFL meccsekre is el fogok menni, akár Londonba akár az Usa-ba, de sok más helyre is el fogok menni. A nagyobb utazások között a szentélyemben ami a konyha lazulok. Szeretem a házilag készült alapanyagokat ( tészta, lekvárok, savanyűságok ), imádok főzni-sütni. 

Ha valakinek hasonló elképzelései vannak, írjon bátran! :) 

Bernadett Augusztus 15 '19, 11:42 · Értékelés: 5 · Címkék: utazás, kertészkedés, olvasás, írás, házias

Hirdetések

hirdetés
iroda elérhetőség

holgykiséret.hu

ismerosok.hu
Jelszóval védett kép
Jelszóval védett kép
Jelszóval védett kép